måndag 28 maj 2012

Känslan av att komma till jobbet, å bara vill hem igen!!!


Ja vad säger man, ska alldrig sluta träna igen!!!
Att göra uppehåll med sin träning är inge bra, varken för mig eller för omgivningen!
Att vara otränad och att plötsligt träna allt man har, som jag gjorde i går... var ute och sprang sedan hem och styrketräna i 30 min, vist bra mig!! men att jag var förstörd i dag!! helt slut i kropp och själ, konflikter och stress med barnen på morgonen, trösta älskade Theodor som föll med sin cykel se vilken ångest han fick när han inte ville äta på morgon fritis, få ångest själv att vi fick brottom, att jag skylde ifrån mig på Bella att det var hennes fel att hon höll på att bråka..
 -Imorgon får du ta dom strumporna som jag ger dig, så slipper vi komma försent hela tiden!!!!! (min dotter Isabell 5 år är envis som en Bullterrier och har valt själv vilka kläder sen hon var ett halvår och nu har hon komit på att hennes fötter är sååå stora och inga strumpor passar....?!?)

Jaa va säger man, stress, skuld, ånger, slut, trött, ont i kroppen, grinig, allt är bara fel lixom!!
och att jobba på det , mjaa... 20 dagis barn, sjuk personal och viljan att dela in sig i små grupper, att få ta sina ansvarsbarn och lära, fånga ihopp gruppen, ålderanpassad samling språk övningar, jag vill mer än vad jag orkar och jag behöver en motor i min vilja!!

Miss förstånd, typiskt mig att inte förklara hur jag tänker... ja skiter i det, orkar inte, bryr mig inte!! folk får tro vad dom vill, om dom mår bra av det, för jag vet vad jag tänker!! har bara lite svårt att formulera mig!!

Jaa va säger man, arg som ett bi hela dan, hoppa in i personalrummet och la mig i en konflikt som var..
- men syselsätt era barn på gården så slipper dom frysa.....
- men det är väll upp till mig om jag vill gå in med mina barn, och jag hade faktiskt bamse gymnastik med dom!!!

Braaa mig, kasta ut va ja tyckte iställe för att säga - mmm kanske de!!
Men själva tanken bakom att jag gick in var att det var kallt, några av mina 3 åringar är nya och otrygga, dom behöver hitta varandra och ett perfekt tilfälle att gå in och bara vara med två tjejer som behöver hitta varandra, utan att andra vilda barn tar över situationen!!!!

Jag vill så mycket mer än vad jag gör, det är så mycket så jag inte gör någonting!!

När klockan äntligen blev tre, kramade jag om hon jag vräste mot, cykla hem och tok somnade i soffan, att jag hade längtat efter det!!

Kvällen var bättre, bell och jag gjorde pankakor till pickniken i morgon, sen laga vi mat, spela kubb tilsammans med resterande familj:) åt glass och jordgubbar (jord...gubbar.. konstigt namn förästen) till halv åtta hoss mig, ja faktiskt en bra kväll och en kyss på nacken av min stora kärlek var ju bara guld värt!!

önskar morgondagen blir bättre!
För det är jag värd!!

1 kommentar:

  1. Du är alltid värd de bästa! Stanna upp och andas emellanåt vännen. Det blir mycket enklare då! :) <3

    SvaraRadera